Open the menu

Ardenne Meetings

Demande en ligne Accéder au formulaire

Besoin d'assistance?
32 (0) 84 410 212

info@ardenne-meetings.be

GARE! coworking en "green meetings"

photofb.jpg

GARE! is een ideale coworking plek gelegen in het hart van de groene Ardennen. De gekozen naam is geen toeval, want het gehele complex van werk- en vergaderruimtes, restaurant en hotellerie is tegenover het kleine treinstation van Poix Saint-Hubert gelegen. U kunt er dan ook rechtstreeks komen met de trein via lijn 162 van Namen naar Sterpenich (Belgisch-Luxemburgse grens).

 

Aude Piette en Emilie Wéles verwelkomen u met de glimlach! Aude is de oprichtster van GARE! en ze is ook de manager van het hotel Val de Poix en het restaurant Les Gamines.


In de coworking ruimtes, waar zich een tiental comfortabele werkhoeken bevinden, is flexibiliteit het sleutelwoord.
U kiest het forfait dat het beste bij u past, voor een week, één dag of zelfs voor een uur. Dat geeft u de mogelijkheid om uw klanten te ontvangen en te vergaderen in een aangename groene omgeving.


De coworkers kunnen 24/24 en 7/7 gebruik maken van hun werkruimte, gymzaal, lounge en hyper uitgeruste keuken. Daarnaast kunnen ze in het hotel beschikken over 41 kamers, 3 volledig uitgeruste vergaderzalen(10 tot 45p.) en een uitstekend restaurant Les Gamines.Vanuit het hotel nodigen vijf bewegwijzerde wandelingen uit om de natuur in te trekken.


Gare! beschikt over een lokaal netwerk van professionele medewerkers:  bedrijfscoaches,  yoga leraren, communicatie specialisten, sketchnoters en organisatoren van creatieve activiteiten in het hart van de natuur ... laat weten wat u nodig hebt en bij GARE! vinden ze DE activiteit die perfect beantwoordt aan UW WENSEN.

 

contact: Aude Piette  tel.061/61 13 29 - hello@gare.space

 

Retour aux news