Open the menu

Ardenne Meetings

Online aanvragen Naar formulier

Hulp nodig
32 (0) 84 410 212

info@ardenne-meetings.be

Succesvol vergaderen bij Quartier Latin

QL-exterieur.jpg

Verbeter de samenwerking onder uw werknemers tijdens een verblijf in Quartier Latin in het dynamische stadje Marche-en-Famenne, aan de poort van de Ardennen.

 

 

Quartier Latin beschikt over maar liefst 8 volledig uitgeruste vergaderzalen, met een capaciteit van 10 tot 300 personen, 70 comfortabele kamers en cateringservice.
Memorabele en succesvolle evenementen verzekerd, heel het jaar door!Quartier Latin heeft een breed aanbod van teamversterkende outdoor activiteiten gaande van een tocht te voet, met mountainbike of met paard en kar om de streek te verkennen of een initiatie speleologie.


 

Of wat dacht u van een activiteit in het etablissement zelf: kokerellen met de collega’s in de keuken onder toeziend oog van de chef-kok, een bierdegustatie met een gereputeerde bierbrouwer of uw muziekkennis testen tijdens een “Blind Test”.

 

 

Flexibiliteit, gastvrijheid en efficiëntie, dat zijn de drie kernwoorden waar het om draait bij Quartier Latin.
Er wordt voor u een evenement uitgewerkt dat volledig zal beantwoorden aan uw verwachtingen.

Neem contact op met het hotel via commercial@quartier-latin.be of bel 084 / 430.435.


Hun commercieel adviseur zal de organisatie van uw seminar volledig in handen nemen en zorgvuldig alle praktische en logistieke details orkesteren, van de eerste briefing tot de eindafrekening.

 

Hôtel-restaurant Le Quartier Latin ****

rue des Brasseurs, 2
6900 Marche-en-Famenne

www.quartier-latin.be

 

 

 

Terug naar actu