Open the menu

Ardenne Meetings

Online aanvragen Naar formulier

Hulp nodig
32 (0) 84 410 212

info@ardenne-meetings.be

Wildtrails, unieke events voor uw bedrijf!

Hakaresized.jpg

 

Vertrouw de organisatie van uw training, off-site meeting, kick-off, product launch, family day,… aan Wildtrails, voor een uniek en zorgeloos event!

 

 

 

Heeft u een speciale gelegenheid te vieren? Wenst u uw medewerkers te coachen, te motiveren of te belonen? Leg de volledige organisatie van uw project in onze handen: we zoeken samen naar het juiste concept of thema, volgens uw wensen en budget, we zoeken de geschikte locatie uit en begeleiden uw team op de dag zelf. Dankzij onze ondersteuning van A tot Z kan u zorgeloos geniet van uw dag.

 

We adviseren u en geven u raad voor de meest unieke events: van een barbecue midden in het bos, naar een onvergetelijke team-activiteit, tot een luxueuze en exclusieve locatie voor de overnachting van uw team! Wildtrails beschikt over meerdere eigen seminarie-centra in de Ardennen: Authentieke landhuizen, met een full hotel service èn volledige exclusiviteit van de locatie, voor een productieve meeting, in een unieke en inspirerende omgeving!

Wildtrails staat voor kwaliteit, creativiteit en veiligheid. Meer dan 60% van de grootste bedrijven van België (Trends Top 100) vertrouwen reeds op Wildtrails voor het organiseren van hun events, teambuildings en meetings!

 

www.wildtrails.be - info@wildtrails.be - +32 84 36 85 50

 

Terug naar actu